Sommarlov!

Tar sommarlov från bloggen!!!
Ser fram emot att träffa mina sydliga vänner om ett par veckor, jag ska hinna med en hel del innan dess som att examinera min uppsats som jag verkligen slitit med under denna vår, men faktiskt om jag får skryta så är jag rätt stolt över mig själv som lyckats med att jobba 100%, plugga 50% och dessutom driver jag ju aktiebolaget Olsson vilket kräver ca.120 timmar i veckan. 
Titulerar mig väl som magister i omvårdnad inom ett par veckor, märkvärdigt värre va!!!
Nääääää, specialistsjuksköterska äldrevård låter bättre.
En appelltävling ska jag förhoppningsvis hinna med före Marma, väntar PM vilken dag som helst, bara man inte är bortlottad. Har väl inga större förhoppningar om ett uppflytt eftersom uppsatsskrivandet har tagit alldeles fär mycket tid från hundträningen denna vår. Men va fan hunden och föraren är ju bara ungdomar, hahaha!!
See you

Uppdaterar en och halv timma senare: Fått PM och är lottad som resev 1 :-(

Troll!!!

Det har gått troll i läggandet för mig och Yavanna, hon står.
Dagens lydnadsklass 1 slutade på 156,5 poäng och ett andra pris, nollade då läggandet under gång och det har man liksom inte råd med om man inte har toppoäng på resten.
Annars var jag nöjd med tävlingen, förutom den förargliga nollan så var lägsta poängen en 7:a, några tior och allt däremellan.
Nu skiter vi i böglydnaden ett tag och satsar på appellen som vi förhoppningsvis kommer med på. Så nu blir det spår, spår och lite till spår och massor av läggande under gång och en hel del framförgående och så lite budföring. Får vi bara allt och stämma på en och samma gång så borde vi klara en appell men, men.


Ingen bra dag idag!!!

Yavanna och jag har gjort vår andra lydnadsklass 1 i dag med betydligt sämre resultat än sist. Det är bara att konstatera att mina nerver spökar till det för Yavanna och ända lösningen på det är ju att tävla mera och jobba med mig själv mentalt. När jag tidigare tävlade med boxer så visste man ju att det kunde bli värsta boxerracet men Yavanna litar jag ju på till 100%, det är ju ingen risk att hon racar eller hittar på några dumheter, ändå blir jag så satans nervös och får nån slags prestationsångest.
Ja, ja ingen skugga faller på Yavanna iallafall och här kommer dagens resultat!

Platsliggning     10
Tandvisning       5     orolig, ej villig
Linförighet          7     orolig gång, dåligt sättande
Läggande           0     lägger sig ej
Inkallande          9     dåligt avslut
Ställande            7,5  tveksamt ställande
Apportering         7    släpper föremålet
Hopp ö hinder  10
Helhet                 7    lite speedad

Det är bara på`t igen, och det blir på onsdagkväll
Nån appell har vi inte lyckats komma med på, dessutom blev jag lite smått överaskad när det äntligen blev snöfritt så det gick att spåra, då var det liksom försent att anmäla till vårens första appeller.
Det finns en appell att anmäla till inom rimligt avstånd och det är fredagkväll innan Demonenlägret börjar, ska ta mig ett snack med Lars om det är möjligt och ta det på vägen till lägret men det betyder ju att både Lars och jag måste få ledigt den eftermiddagen från jobbet.
Den som lever får se. I morgon håller vi iallafall tummar och tuttar för syster Demonen's Yalla Yalla så hon får sitt uppflytt till lägre klass.
I kväll blir det en grillad köttbit och ett glas rött eller två!!!