Sommarlov!

Tar sommarlov från bloggen!!!
Ser fram emot att träffa mina sydliga vänner om ett par veckor, jag ska hinna med en hel del innan dess som att examinera min uppsats som jag verkligen slitit med under denna vår, men faktiskt om jag får skryta så är jag rätt stolt över mig själv som lyckats med att jobba 100%, plugga 50% och dessutom driver jag ju aktiebolaget Olsson vilket kräver ca.120 timmar i veckan. 
Titulerar mig väl som magister i omvårdnad inom ett par veckor, märkvärdigt värre va!!!
Nääääää, specialistsjuksköterska äldrevård låter bättre.
En appelltävling ska jag förhoppningsvis hinna med före Marma, väntar PM vilken dag som helst, bara man inte är bortlottad. Har väl inga större förhoppningar om ett uppflytt eftersom uppsatsskrivandet har tagit alldeles fär mycket tid från hundträningen denna vår. Men va fan hunden och föraren är ju bara ungdomar, hahaha!!
See you

Uppdaterar en och halv timma senare: Fått PM och är lottad som resev 1 :-(

Kommentarer
Postat av: Cina

Men 1:a reserv är ju ändå rätt nära att vara med på appellen, jag tippar att du kommer med :)Magister i omvårdnad :) Förstår fullt o fast att det tar tid det där pluggandet. Håller tummarna för att du hinner med allt.Vi ses snart :)

Postat av: Carina V

Klart att du ska titulera dig! ;-) Måste också säga att jag är grymt imponerad! Jobbade du fulltid SAMTIDIGT som du läste på halvtid? Wow, människa, hur bar du dig åt?? Dela med dig av din strategi!/ Carina

2009-06-07 @ 22:15:38
Postat av: annki med vinchi

Tjena,jag såg att du addat mig på fb,jag hade glömt bort att jag skrivit in mig där=)Jag använder inte fb men jag har en blogg så om du har vägarna förbi där...Hoppas allt är bra med dig!

kram annki

2009-06-24 @ 19:32:21
URL: http://vinchiwoo2.wordpress.com
Postat av: Nina

GRATTIS till fria leder :)! //Kramelikram

2009-07-21 @ 17:44:44
URL: http://www.palmstrand.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback