Blockets reklam stämmer till hälften drygt!!!

Börjar med Yavanna och hennes återhämtning som gått otroligt bra! Så här ser hennes ärr ut idag, man kan se att det är lite sk. aktivitet i ärret vilket inte är farligt utan rent estetiskt, ärret kan bli lite bredare på sina ställen.

Yavanna är så gott som i full fart igen, fick hon välja så vore det typ 190 knyck som gällde precis hela tiden.
Hon har fällt något kopiöst efter kastreringen och liknar numera en blandning av skabbräv och rugguggla. Nått hormonellt mån tro! Man får hoppas att hon pälsar på sig lite innan Marmalägret annars lär väl kennelmojja Irene tro att vi misshandlar Yavanna genom att rycka pälsen av henne och då tar hon väl med henne tillbaka till Skåne;) Här kommer en bild som visar hennes fula urfällna päls, speciellt låren är nästan pälslösa!
 

Blocket gör ju reklam om att folk har finansiering för en hel semesterresa gömda i sina garage! Så för 3 veckor sedan så skulle vi kolla hur långt vi kunder komma om vi rotade runt i vårat garage och förråd!
Detta ladet ut på blocket:

2 och en halv vecka senare var allt sålt och en halv utlandssemester skulle vi nog ha fått ihop nästan men som vanligt så återinvensterades pengarna i nya prylar såklart!
Max hade ju vuxit ur sin cross och alla crosskläder så det blev ju nytt såklart!

Jag har ju letat efter grindar till min lilla Skoda Fabia på blocket rätt länge men var nästan på väg och ge upp och köpa nya när dom dök upp förra veckan! En tredjedel av nypriset och de syns baske mig inte som dom varit monterade i någon bil tidigar, inte ett dammkorn eller repa och alla skruvar i orginal. Mycket nöjd med mitt fynd!

Den här har fått solarplexus oxå!