Snart är det jul!

Härom dan var jag och min familj ute i skogen och letade julgran, vet ni vad vi såg i skogen då. Jo först såg vi massa talgbollar som någon hänt upp i träden till fåglarna, mitt i skogen liksom!! Sen fick matte syn på en vas, som nog var stulen på kyrkogården, i den fanns jättefina blommor som var frysta, jätteläckra tyckte matte att dom var, dessutom stog det ett kors där med ett namn på som inte gick och läsa. Lillhusse var säker på att det var en kanin begraven där (tur att det inte var en hund) därför att det hängde en liten mjukiskanin på korset.

Matte har letat fram klickern igen, hon har ju försökt träna mig med klicker ett par gånger förut men inte tyckt att det var något för mig. Men matte säger att hon vill försöka klicka fram snabba sättanden och läggande dessutom få bort tuggandet på apporterna. Vad gör man inte för massor av korv, köttbullar och frolic. Matte tror att hon tränar mig, men det kan jag tala om för er där ute att så är det inte, det är jag som dresserar matte till att mata mig full av godis, faktiskt!!

Nästa vecka kommer min lillmatte (husses vuxna dotter) hem efter fem månader i Singapore, undrar om jag känner igen henne eller om jag tror hon är en pepparkaka?

Ha det så bra och pussa tomten. 

Tråkigt, tråkigt

Det händer ingenting här, ingen snö, halvkallt och bara trååååkigt. Matte är mest på sin skola, husse har jour och jag då, HALLÅ SKA DET VARA SÅ HÄR!!!!!!
Matte har iallafall gjort en tjock fin dyna till bilburen, hon är rädd att jag ska frysa när jag måste ligga i bilen så mycket på husses jobb. Men vet ni vad man kan göra med en skumgummidyna, jo just det, plocka den i småbitar. Om inte husse och matte skulle bli allt för sur så skulle jag bita söder hela dynan i mikrobitar. Kan ni tänka er mig sitta i buren bland trilljoner små skumgummibitar, som ett bollhav ungefär, tror jag måste pröva kanske!!!!!!!

Jag vill ha snö, springa i snö är så kuuuul och äta så mycket snö som det bara går, använda underkäken som skovel och skovla in massor med SNÖ, SNÖ, SNÖ.

Om vi har tränat nåt? Nja, matte och jag har gjort lite apportövningar och så har vi varit på klubben en sväng. På klubben tränade matte mig i koncentration som vanligt. Platsliggning i en ring fick jag oxå pröva, men matte törs som vanligt inte lämna mig utan måste stå på kopplet en och en halv meter framför mig. Dom tvåbenta hade någon hälsningscermoni för sig och gick runt och hälsade på varandera, sen kom en tvåbening och skulle glo mig i mun, hon tyckte jag skulle få en puss istället, puss, puss på dej Åsa.

Tror jag rullar ihop mig i soffan ett tag, här händer inget alls just nu, jag återkommer!!!