Suturer tagna!

Tog några suturer på Yavanna i går då det har blivit dragning i ett stygn så det har blivit ett litet ca. 2-3mm stort hål vid stygnet. Resterande stygn har vi tagit nu. Det lilla hålet kommer förhoppningsvis dra ihop sig inom några dagar.
Såhär ser ärret ut:

Yavanna har klarat trattperioden bra, men hon har lite uppbygd överskottsenergi som hon inte får ur sig och inte kommer att få göra av med heller på den närmaste tiden då det bara är koppelpromenader som gäller minst tre veckor till pga. risken för bråck innan allt är tillräkligt läkt och starkt.

En till som är nykastrerad är nyfiken i en strut, Olle!

Bilderna är klickbara!

I går fick vi Solarplexus skivorna till bussen, dom ska ju vara så enkel att montera. Jo hoppsan, ena rutan på bussen är nog kanske utbytt någon gång eller i alla fall omlimmad så satan vad vi fick jävlas. Men nu är dom på plats så låt solen lysa!!!
Ha det bra i vårsolen// Maggan

Kommentarer
Postat av: Cina

det ser ju fint ut, ärret, på bilden :o)Förstår att det är ett litet jobb att få Yavanna att nöja sig med lugna koppelpromenader. Tjejen kommer väl formligen att få glädjefnatt om några veckor när det är okej att springa järnet igen :o)

2010-04-12 @ 19:54:04
Postat av: Nina

Gött iaf att se ett slut på ledigheten kan jag tänka mig :)! Håller tummen för att såret inte börjar krångla nu när trattperioden snart är helt överstånden. Ha en go helg! //Kramar

Postat av: GBA

Meeeeeeen, hur fan är det nu då ?????

2010-04-30 @ 20:47:44
URL: http://www.hundkonsultgba.n.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback