Hipp hipp hurra Yavanna

som tillsammans med 10 andra Y-bisar från Demonens fyller hela två år idag. Ska hon vara vuxen nu då?

Det känns som det håller på att lossna lite för oss i rapporträningen äntligen. Vi har ju hittat det här paret med en Risen från Ö-sund som vi tränat några gånger med och "häpp häpp" vi är inbjudna att träna i Bollstabruk nästa helg med ett gäng som brukar träffas sisådär en gång i månaden, innehåller en del elithundrar tror jag nog!

Nu i helgen ska vi ge oss ut på en ensamträning och det är ju det som strulat lite, alltså när vi tränar själva, ska bli intressant och se hur det går.
De senaste veckorna har vi mest ägnat åt uppletande som vi startat upp lite mera på allvar så att säga, Yavanna verkar älska uppletande i alla fall!
Gå, gå och lite mera gå står ju ständigt på schemat nu och det går framåt, riktigt bra om jag får säga det själv, ska snart börja jobba på att få ut lite mera avstånd.

Ja annars rullar veckorna på i en otrolig hastighet, fattar inte vart tiden tar vägen. Ser absolut inte fram mot mörka kvällar, får lite ångest över den mörka och långa hösten. Visst kan jag njuta av dom soliga och klara höstdagarna men gillar inte att mörkret kryper på! Men som ni vet så brukar min ångests inte vara så allvarlig!!!

Här var hon liten och söt!

Kommentarer
Postat av: Cina

så var de alltså 2 år då - o har påbörjat sitt tredje levnadsår, ybisarna :o)Här har vi ännu inte kommit till fortsatt planering rapport - men det ska komma igång sägs det ;o)

2009-09-14 @ 11:16:26
Postat av: Irene

Härligt med träningskompisar..lite samträning måste man få..

Ha det gottigt där uppe..krama 2-åringen från oss..

Kram Irene o gänget..

2009-09-16 @ 22:27:24
Postat av: Nina

Hipp hipp HURRAAA! I efterskott :). GUD så söt hon är på den där bilden alltså. Fina fina tjejen. //Kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback