Rapport om dagens rapport!

Upp tidigt i morse för att åka till Bollsta och rapportträning, i dag var vi 8 hundar, ett par körde 2 hundar. Hela sträckan gick enl. Lars i mycket besvärlig råterräng som var risig och bitvis väldigt skogtrång och mycket uppför. Eller som Lars sa när vi for hem -Om GB varit med så hadde ingen hund fått springa.
B-A var ca. 600 meter, Yavanna hadde startnr. 7 och sprang på 51 sec. de övriga hundarna höll sig inom 48-55 sec, allt väl så långt.
Förlägningen B-C ca. 500m. Yavanna hadde  startnr. 3 på andra sträckan och hadde det helt klart kämpigt, kom in till Lars på ca. 2,51min hon var lite låg när hon kom in. De andra hundarna gick betydligt snabbare, har inga exakta tider men alla gick under 2 min.
Från C-A, startnr. 1, Yavanna tar hela 4,9min på sig men såg pigg och glad ut när hon kommer in. Vi tror inte Yavanna varit ute och strulat även om vi inte kan veta med säkerhet, det troligaste är att hon spårat och kämpat sig fram för att inte komma bort sig.
Vi såg ingen osäkerhet vid starterna utan det var full rulle vid alla skicken. Sen kan man ju inte veta hur dom andra hundarna sprungit men vi vet att Yavanna är rätt noga att håll sig till rätt spår, hon är ju ganska oerfaren än så länge.
Iallafall är vi jättenöjda med Yavanna och dagens träning, vi fick som ett kvitto på att hon inte tappar koncentration eller focus trots att att det strular eller blir kämpigt, duktig tös.

Vi avstog fjärde skicket eftersom de andra ville förlänga A-stationen och vi tyckte att Yavanna kämpat tillräckligt bra i dag. 
Två av de andra hundarna skällde någonstans vid C-stationen på väg till D. Den ena skällde 4-5 gånger, lite rädda skall. Den andra drog i väg 2 riktigt grova skall så antagligen hadde vi något sällskap i skogen.
Bra kämpar av alla hundarna idag!

Kommentarer
Postat av: Cina

får ett sting i hjärtat, vill så gärna rappaporta. Får ta tag i det där.Gott att det gick bra i starterna o att Yavannatjejen kämpade på :o)

Postat av: Nina

Jag tror absolut ni hade sällskap i skogen och det är ju bara så härligt när de tar sig fram trots att det tar emot av olika orsaker! Heja Yavanna :). //kram kram

2009-11-25 @ 13:27:08
URL: http://www.palmstrand.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback