HIPP HIPP HURRA!!!!!

För våran ettåring idag!!!

Då var man liten och söt!
Fler som fyller år idag!


Då är det alltså 10 månader sen vi gasade ner till skåne och hämtade hem den lilla mysiga valpen som växt upp och blivit en bestämd dam.
Snabbt tog hon Hammarvägen 14 i besittning och började direkt hunsa stackars Bilbo, fast det är klart har är ju en rolig lekfarbror oxå.
Ska bli så intressant och se vad Yavannas år nummer två kommer att innehålla. Tävlingsdebut? Röntgen? MH? Oj, Oj det gör mig alldeles kallsvettig, det är ju liksom milstolpar man måste förbi. Första tävlingen, hur fungerar vi tillsammans i den situationen? Röntgen, vilken pärs att vänta på resultatet! MH, man vill ju att just min hund ska göra så bra ifrån sig som det bara går under testet! Och allt detta ofta samlat under ett och samma år, huvva!!!
Nähä, dax och plugga. 

Kommentarer
Postat av: Nina, Jonas & Yaxxon

GRATTIS & HIPP HIPP HURRA! Önskar vi syster-Yster :). Det är ena milstolpar som man ska häva sig förbi nu men hav i åtanke att de bästa hundarna inte alltid gör de bästa MH:na :). Det händer en del på vägen s.a.s. Kolla Kajsas MH (sketabra) och Nixx (hyfsat bra) och sedan vad de fick för resultat på MT ;). //Kramar från familjen i Skåne

Postat av: Cina

Grattis Yavanna på 1-årsdagen :) H-y-rra, h-y-rra, h-y-rra :)Jag känner precis som du Maggan - lite pirrighet inför vad som komma skall men kul ska det bli med allt som kan hända nu det närmaste året :)

2008-09-11 @ 10:15:54
URL: http://www.gaxacina.se
Postat av: GBA

Grattis till bruden i da:)Ja men huvva för de där sakerna, särskilt Röntgen, den känns ju viktigast, för MH:t vet man ju redan lite om s.a.s

Huvudsaken vi och hunden mår bra, men så klart vill man helst av allt att det ska vara så bra det bara går:)Kram

2008-09-11 @ 22:57:01
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=GBA
Postat av: Irene

Happy birthday to you...ett "snabbt" år som skyndat på...fortsättning följer..JÄTTEGRATTISKRAM till lilltösen..

Kramkram

2008-09-11 @ 23:26:57
URL: http://demonens.se
Postat av: annki

Grattis Yavanna!!!

Ja det ska bli sååå kul att ses!!!!

2008-09-12 @ 00:35:46
Postat av: Ida

oj, här har det hänt saker ser jag.. både sorgliga:( och roliga:) supermannen var ljuvligt söt! det är så fint med maskade katter tycker jag. raggdoll verkar vara en trevlig ras. GRATTIS till lilla Y i efterskott:) bättre sent än aldrig;)

tack för grattis!

2008-09-22 @ 00:14:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback