Läger hos GB!!!

Husse fotade lite under helgen med varierande resultat, men några bilder blev det iallafall. Inga bilder som var bra från rapporten blev det eftersom det inte är helt lätt att hålla koll på en skånsk steppkängru som är fylld av helium och samtidigt försöka fota.

Delar av gänget

Ellen med husse

Vinch och matte tränar LK I apportering

Steffie med Irländska gatuhunden Karla som gärna äter schäfer

Cassie med husse, Cassie är halvsyster till våran Bilbo

Jo, hoppa kan hon minsan!

Ta´t lungt kunde hon på söndag eftermiddag först!!!


Helgen har innehållit fint väder, trevliga människor, ännu trevliga hundar och trevligaste av allt vår underbara GB!!!
Yavanna har varit superduktig och fokuserad på rapporten. Hon sprang så bra att vi har kunnat bli av med henne i Hudiksvall, tror GB blev lite kär i vår lilla donna. På söndag fick bäbisarna, jo hon tillhör den gruppen än, en svår rapportsträcka med bla. terrängbyten. När Yavanna var på C-stationen och skulle skickas upp till mig på A så hör jag GB i radion "klarar hon den här sträcka så blir hon baske mig kvar här" som tur är så virrade Y till det lite ute på fältet och behövde lite hjälp för att ta sig vidare så vi fick ta med henne hem, pust!!!
Nu måste vi börja ta tag i framföringarna som vi inte har lagt nån vikt vid tidigare, vi fick ju lite strul i augusti med både rapporten och budföringarna och det har fått vila lite då hon var inne i en "fattar inte vad du menar" fas.
Lydnaden är det lite si och så med nu, enligt GB så vill hon vara till lags men behöver bekräftning hela tiden så att hon vet att hon gör rätt, det är något som både jag och husse verkligen behöver jobba på.
Läs mera om våran helg på
Anki och Vinchis blogg, finns lite skryt om Yavanna där oxå, samt några bilder som vekligen illustrerar Yavanna "the skånsk heliumsteppkängru"

Kommentarer
Postat av: Irene

"skånsk heliumsteppkänguru"???ny ras eller??..skratta..nädå..förstår precis vad du menar hehe..har förresten en liten tjej som antagligen kan matcha racerfarten på Yavanna..lustigt nog heter hon Yänta..eh..hon är nog den minsta i kullen men välbyggd..och skitglad i alla lägen..en riktig pingla..

Krama voffsarna från skåneland..

kramkram

Postat av: Nina

Kamelbäbisar och stäppkängurur ... Hmm. Man undrar vad som blandades i kompotten EGENTLIGEN :)! Har fått höra så många lovord om Yavanna att jag snudd på vart sur *hehe*. Så kul att helgen blev bra och visst är det väl underbart att få glänsa lite ;). //Kram kram

2008-10-15 @ 07:37:50
URL: http://www.palmstrand.se
Postat av: Cina

jasså man ska passa sig så hunden inte gör för bra ifrån sig ;) :) Det var ju ändå tur att ni fick henne med hem.Jag ska nog oxå tänka på det här med bekräftelsen :) I like "skånsk heliumsteppkänguru" - liksom mitt i prick ;)

2008-10-16 @ 17:15:07
URL: http://www.gaxacina.se
Postat av: Maria, Gwen & Diva

Oj, såg några härliga bilder på brukstorpare här från C-kullen, vad kul!Vi är ju också från C-kullen då vi hade Cindra som inte finns mer, men nu har vi en schäfer från D-kullen som heter Diva. Är här inne och läser lite titt som tätt...alltid lika trevlig läsning.Välkommen in och titta i vår nystartade webbshop www.blancks.seMå så gott!

Maria Blanck

2008-10-28 @ 22:53:36
URL: http://www.blancks.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback