Yavannas MH-protokollSåhär  hamnade Yavannas kryss i protokollet, vill ni se förklaringarna så googla på HM-protokoll så finns det att hitta hur lätt som helst.
Det var en hel del stul under dagen, kan väl säga att testledaren inte hade sin bästa dag :-(
Yavanna gick som femte hund av 5, minns jag inte alldeles fel så fick tex lilla bytet dras 3ggr för alla hundar utom Yavanna pga av strul från tävlingsledaren.
Lite kommentarer om Yavanna då.
Inga konstigheter vid kontakten, vid leken så griper och kampar som hon brukar, dvs tar några omtag. Vid första omgången av lilla bytet så är det full rulle ut, precis när hon skulle gripa trasan så gör den ett extra hopp, då blir Y lite fundersam men är snabbt på den igen och full rulle med trasan ända in till matte. Vid omgång två så får hon ett litet stopp där hon tidigare lämnat trasan, men sen full rulle ut och full rulle in med trasan.
Avståndsleken då, ja figgen var ju lite läskig så där visar hon hot och aggresivitet, tar sig fram när jag går fram och då är intresset för figgen borta. Dumpen tar hon sig fram till själv, inga kontigheter direkt. Skramlet då, ja här kan man väl säga att det blev ett om inte två tekniska fel. När vi är på väg mot skramlet så skramlar det till i förväg s.a.s, sen när skramlet dras så ser Yavanna längre fram på stigen de två figgar som ska gå och förbereda sig som spöken. Yavanna är då inte ljudkänslig i allafall, hon var två gånger uppe i skramellådan och klev runt. Spöken hade hon koll på och tog sig själv fram till dom, inga kontigheter. Sista leken var tom ngt bätter än den första och skotten bekommer henne inte.
Yavanna hade en skitkul dag i skogen igår.

Kommentarer
Postat av: Cina

Kul dag i skogen :o) minst sagt :o)

Postat av: GBA

Yavanna hade iaf en riktigt kul dag i skogen. Hon var jätterolig att titta på den lilla dåren..som bla prommenerade uppe på / i skrammellådan bland kastrulllock & bråte:)Helt klart en härlig MH dag för lillbruden

2008-11-10 @ 00:41:21
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=GBA
Postat av: Irene

Så var det klart...duktiga tjejer...

Kramkram

2008-11-10 @ 11:44:38
URL: http://demonens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback