Nedräkning och gäddfiske!

Idag har vi varit i Stugun för att hälsa på svägerskan med familj på Skönvik, roligast har nog Max haft som fått åka båt för första gången och hela dagen blev det i båten. Det är ju inte vilka som helst han åkte med heller utan det var med bandet FEEJK  och lite annat löst folk han fick följa med. Trummisen Fredrik i bandet är ju nämligen Max kusin vitamin. Fyra gäddor blev det för dom snygga pojkarna!!!

Nu har man verkligen börjat nedräkningen till MARMA vill jag säga, vi är så förbenat sugen nu!
Max ska vara hos moster A-L, tack för det syster yster!
Planen är väl att på lördag följa med Max på fotbollsskolan några timmar innan vi lämnar över till syster och drar söder över, blir nog övernattning vid Ångersjön, vårt lands bästa rastplats enligt motormännen. På söndag mitt på dan nått så glider vi väl in på Marma och försöker montera upp förfälten, vi har ju aldrig satt upp förtältet till den här vagnen så det lär bli en historia för sig.
Just ja, Yavanna simmade för första gången idag, hon bara gled ut och började simma som hon aldrig gjort annat, duktig tjej. Bilbo han vägrar att simma, hans motto är "hämta pinnen du Yavanna, jag tar den ändå när du kommer på fast land"
Längtande Maggan 

Kommentarer
Postat av: Cina

Jomen nedräkning mot Marma är i full gång här oxå :o) Ska bli kul o träffa er flock o det här med förtältuppslagning ;o) är alltid något att se fram emot....eller hur.Vi ses om lite mer än en vecka :o)

Postat av: GBA

Ja snart är det dax för lägret ÄNTLIGEN :)

Tänk så kuligt det ska bli, en hel vecka med rolig träning, härliga hundar & folkSes om 1 vecka

2008-06-08 @ 21:48:40
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=GBA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback