Söndagmorgon!

Vaknade i morse av denna monolog:
Lars står i hallen uppe och håller en något ilsken Yavanna i famnen, Bilbo ligger och trynar i biabädden.
Lars: Kom nu Bilbo, kliv upp nu då, men kom igen, hör du, Bilbo kom igen NU (tillägg av sura sparkar på biabädden) MEN KLIV UPP NUUU DÅÅÅÅ.
Bilbo är den mest morgotrötta hunden som finns, är det helg så brukar han ligga kvar i biabädden en stund efter att vi tvåbeningar klivit upp. Men nu när vi har Yavanna så skulle hon bli galen och göra allt för att riva loss grinden vid trappan om B är på andra sidan.
Det har hänt att Lars fått ta kopplet och gå upp och koppla B när han ligger i biabädden och formligen släpat honom ner när dom ska åka och jobba.
Hoppas Y blir lite mera morgonpigg, men bara såpass att hon kliver upp när vi kliver upp, men det vette tusan för redan nu tar hon efter en del av B märkligheter. Som att får man nått gott i munnen typ köttbulle/korv så ska man springa på en matta, spotta ut det och kolla, sen kan man äta det.
Annar lunkar det mesta på, Y och B kan bli rätt så högljuda när dom drar igång så det måste det jobbas på, Bilbo gnällskäller när Y vill hoppa och sikna efter att bita i hans läppar. Provar att rasta dom båda tillsammans i koppel men det blir mest kaos.
En sak som vi redan upptäckt är att Y är betydligt kavatare och tuffare än B, ett av många exempel på det är när det häromdan rasade snö från ett träd så remmade B iväg en bit och tyckte det var läskigt men Y hon bara tittade uppåt och funderade vart allt det roliga vita kom från.
Igår vägde vi Y, 7 kg visade vågen, några nyvägda syskon?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback