På begäran, YAVANNA

På begäran, YAVANNA

Här är Yavanna 6,5 veckor, nästa helg gör jag, Lars och Bilbo en maratonresa ned till Skåne och Demonens kennel för att hämta hem henne. Hon ska bli husses hund så han har tagit ledigt 4 veckor för att vara hemma och bara gosa hela dagarna med denna helt underbara söta varele. Nåja, det lär bli en hel del kisstorkande åxå.
Bilbo mår bättre än på länge, han går på en PC-kur just nu för urinvägsinfektion, men den här gången var inte bakterierna resistenta iallafall. Just nu är han i skogen med husse och springer i nysnön. Bilbo kommer förmodligen älska att få en valp i husen. Antagligen kommer hans roligaste lek med valpen vara att ta den roligaste leksaken, hans piphund och "tappa" den framför valpen och när valpen ska ta den så snor han tillbaka den snabbt som ögat med ett "boff".

Kommentarer
Postat av: Johanna

Åh GUUUUD vilken sötnos!!!! Och det var ingen liten kull hon hade fått... (var inne på Demonens hemsida och kollade lite.)
Det blir inte ett stopp i Örebro på vägen ner till Skåne? Säg till i så fall!
N
Nu bara MÅSTE du hålla bloggen uppdaterad för vi vill veta allt om hur det går med valpen, vad Bilbo kommer att tycka, hur mycket stryk han kommer att få av den kaxiga lilla fröken... osv.

Lycka till! :-)

Postat av: Carina & Bellis

Vad kul att ni har uppdaterat. Lycka till med valpen och allt ni tar er för.

2007-11-03 @ 15:43:46
Postat av: Nina

Åh va kul - en blogg till :). Ska genast länka hit så jag kan hålla koll på syster Yavannas bravader. Vilket otroligt fint namn :). Yaxxon är iaf bra på en sak - det vet vi nu - nämligen apportera blomkrukor *hehe*. //kramis

2007-11-05 @ 13:54:52
URL: http://www.palmstrand.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback