Kavat liten dam!!!

33721-12
Klickbara bilder!
Lite fotobloggning får det bli idag.
Yavanna är en kavat liten dam med krokodilkäft, nu har hon kommit på att allt ska tuggas på, mattorna får nog åka ut om vi vill ha några kvar. Sladdar har hon oxå en viss förkärlek till, hälst ska ju det som finns i andra ändan av sladden dras ner på golvet och undersökas. Att saker och ting ramlar i golvet bekommer henne inte, vi har satt upp ett kompostgaller för trappen till övervåningen men den kom hon snabbt på hur man rev ner och kavat tar sig upp på övervåningen. Hon gillar att vara i skogen och springa i snön, Yavanna och husse har varit ute i skogen en sväng både igår och idag. I morgon är jag hemma och studerar så då tänkte jag följa med ut så husse kan fota lite. Hur kul är det att komma hem och höra att Lars, Yavanna, Bilbo och Smirre brukar tillbring ett par timmar om dan i soffan och sova då, inte kul alls kan jag lova. Själv har jag jobbar över 2,5 timma både igår och idag så man är helt slut, varit slitigt på jobbet senaste veckorna. Men men man får väl skylla sig själv eftersom jag jobbar heltid och samtidigt pluggar till specialistsjuksköterska på halvtid, inte undra på att man somnar ovaggad på kvällarna.

Kommentarer
Postat av: GBA

Vad mysigt dom ser ut att ha det, i soffan om dagarna:)) Men även Bilbo och Yavanna tillsammans, å katten med för den delen.
Jasså hon är så pass påhittig så hon hunnit med att undersöka, dra och klura så där:))

Ja du Lars, nu har du nåt att pyssla med:))

Postat av: Lotta

Vilka härliga bilder! :-D

2007-11-13 @ 22:16:28
URL: http://bacco.blogg.se
Postat av: Nina

Sladdar är poppis här oxå kan jag meddela *suck*. Yaxx virar in sig 19 varv i alla sladdar och sen går han iväg ... Med dator, mus och gud vet allt skramlande efter sig. Gud vilken jäsig bild! Från soffan. Underbart! //Nina

2007-11-13 @ 22:42:29
URL: http://www.palmstrand.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback