Ojojoj, vad veckorna springer iväg!!!

Vecka 10 till veckan = sportlovsvecka här då, å inte fan har jag eller Lars möjlighet att vara ledig, inte organisert iallafall. Lars kan ev. vara ledig en dag, pga att han lovat att ha jour åt en brandmannakollega i helgen, han har väl inte större problem att vara ledig från ordinarie jobb men det gör det samma eftersom han har jour för då kan han ju inte göra någåt speciellt med Max. Syrran är ev. ledig någon dag och då tar hon ju med Max till slalombacken, vi är jättetacksam för det. Tack, tack om det blir så, vi tar ju med T i gengälld istället när de passar i sommar i husvagnen.
Ja,ja helgen verkar ju vara uppbokad, i morgon lördag ska vi ut och prova ett rapportpass igen, nästa helg har ju Lars jour igen så då blir det inget.
Sen blir det en sväng i slalombacken, Max måste ju få känna lite på sportlov iallafall under helgen. På söndag kl: 10:00
har vi träning men våran alldeles nya tävlings/täningsgrupp i klubben. Den här gruppen har tillkommit på mitt intiativ så vi får väl se hur det kommer att fungera.Sen kan det nog bli någon timma i  slalombacken på söndageftermiddag.
På tisdag ska lilla Bubben snöpes(kastreras) så då har jag flaggat för att vara studieledig den dagen(tänkte ta igen studiedagen jag fick avstå förra veckan pga sjuk kollega). Men, men det vet man ju inte hur det blir, hoppas kan man ju alltid.
Annars flyter det mesta på, har blivit nån träningskväll för Y, och ett besök för fröken i slalombacken för fröken Y i rent socialiserande syfte, kunna sitta still och ta´t lungt bland alla snösprutande slalom och snobordåkare tar lite på krafterna. Men litta snuttegumman klarande det fint.

Kommentarer
Postat av: syster

jooooo han är så välkommen på måndag kväll., ska jobba på måndag .. och på tisdag bli de slalom ....

2009-02-27 @ 23:14:30
Postat av: Cina

Livet trillar på ser jag :) Så nu blir bubben av med kulorna....Låter mysigt att bara kunna åka en dag, några timmar till slalombacken. Suck från plattlandskapet där vi nu har känning av lite vår, hoppas vi :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback