Sist var det högsommar nu är det vinter

Men hallå allihopa, ni tror väl att jag gått under jorden och slutat upp med all hundträning. Men så är det då rakt inte, det är bara det att min tid räcker inte till, så skrivandet har lidit ordentligt sen i somras.

Vad har vi gjort då, vi har varit på Boxerläger såklart!!!

I år körde vi rapport, så skönt och roligt att verkligen komma igång med denna roligaste av alla bruksgrenar. Sen så var GB upp till våran klubb en helg i september, då körde vi lydnad så det rök om det. Sist men inte minst så var jag, Lars och Bilbo ned till GB en helg för ett par veckor sedan och körde rapport och lydnad. Bilbo gillar verkligen rapport, en sak som vi upptäckte ganska tydligt sist vi var till GB var att Bilbo är riktigt ”spårnoga” när han springer rapport vilket visar sig på tiden. Men ju säkrare han blir ju fortare kommer det att gå förhoppningsvis och att han har nosen påkopplad är ju bara possitivt, då springer han inte så lätt fel. Med Bilbo är det ju så att han är ordentligt focuserad i specialarbetet (spår & rapport).

Ska jag avslöja en hemlighet. Jag och Bilbo har startat i appell, det blev ju inget att skryta om kan jag lova. Men 10-10 blev det på spåret i alla fall!!! Men slutresultatet blev ICKE godkänd, kan lova att lydnaden var ”pinsam”. Inga överslag i alla fall men mycket tittande på allt omkring, huvudet på Bilbo gick som en propeller och då är det svårt att höra mattes kommando och hålla position kan jag lova. Nya tag till våren blir det, ska försöka med några träningstävlingar under vintern. Just nu sysslar vi med en del drag och konditionsträning samt självklart koncentrationsträning när vi är på klubben, det går bättre och bättre och Bilbo kan ligga platsliggning nu.

Ja just det, Bilbo har ju gjort MT vilket resulterade i 221p och +2 på nerverna.

Man har ju blivit utmanad av Lotta med Bacco

4 jobb jag haft:
VaktmästareFörsäkringsassistentUndersköterskaSjuksköterska
4 filmer jag kan se om och om igen:

Jalla Jalla
När lammen tystnarSällskapsresornaBilbos MT
4 städer (samhällen blir det i mitt fall) jag bott i:

Kälarne
Långsele
Hammarstrand
Bara bott på tre ställen
4 TV-serier jag brukar titta på:

Idol
Bonde söker fru
Äntligen hemma
Outsider4 platser/länder jag vill besöka :
Thailand
Kambodja (Angkor Wat)
Scottland

Norge (Hälsa på min mans dotter)
4 websajter jag besöker dagligen:
AH
Brukstorpets.se
Expressen
Aftonbladet
4 favoriträtter:

Kyckling i alla former
Svärmors pannbiff
Pizza
Kött och potatisgratäng
4 ställen där jag känner mig bekväm:

Hemma
I spår och rapportskogen
På "min" BHK

I bilen4 jag vill utmana

Den här utmaningen har ju gått runt ett tag

så jag kommer inte på nån som inte är utmanad redan :-(