Idag ska det ske! Uppdaterad!!!

Vi har ju inte kört ett enda rapportpass sedan i november nån gång!!!
Men nu känner vi att tiden är mogen, verkar inte finnas några rester av Yavannas skada, -2 grader kallt om än snöfall men det får man ta. Radioapparaterna står på laddning sedan igår så nu ska det väl inte finnas några hinder.
Vi ska bara hitta en bra sträcka skoterspår, det blir en kort sträcka för att se om dom gamla takterna sitter i eller om Yavanna glömt vad man skulle göra, tror ju inte det, men vem vet?
Yavannas löp har löpt (ha,ha) på bra, hon är väl på 17:de dygnet nu och det bör väl vara slut om en vecka eller nått, den här gången har man inte hittat många röda fläckar på golvet för hon är så duktig på att städa med god hjälp av Bilbo.
Vi ska till GB i påsk på rapportläger, det är en bra sporre för att komma igång med rapportträningen nu, vi vill ju inte komma dit utan att kommit längre i träningen sedan i höstas.
Tittar en hel del i tävlingskalendern gör jag oxå, finns en appell i rapport i mitten i maj och någon i spår senare i maj och början av juni som kan vara intressant. Med all den snö vi fått den här vintern så har jag ju inge förhoppningar om att komma igång med spårandet förren framåt slutet av april kanske.
Har mejlat kennelmojjan
Irene ang. när det kan vara lämpligt att röntga och hon tyckte vi kunde vänta ända till maj-juni så så får det bli.
Återkommer kanske senare med rapport från rapportandet!!!

Här kommer rapporten om rapporten:)
Vi for upp till högforsen och skoterspåret där, kunde ju genast konstatera att skoterspåren är rätt så tungsprugna. Det har ju kommit en jäkla massa kallsnö de senaste veckorna och då blir det ju inte packat och fast i spåret.
Gjorde iallafall uppbindningsplats och pratade ihop oss, en kort sträcka skulle det ju vara så grundsträckan blev runt 300-350 meter med en förlägning på ca. 200meter. 3 skick bestämde vi eftersom det var rätt så tungt.
Vid första skicket drar hon iväg från Lars och försvinner bakom en kurva, gick ju fint det där tänkte Lars och går och börjar packa ihop för att påbörja förlägningen. Men hej hopp så kommer hon tillbaka och står på Lars sida av kurvan och glor. Jag får ropa och ropa några gånger så kommer hon till mig, dutti gumma.
Samma fenomen fick vi på dom två övriga skicken oxå, springer ut ett tiotal metrar och stannar och tycks fundera på vad hon skulle göra. Men med lite hjälp så är all tveksamhet som bortblåst.  Så gjorde hon ju en period i sommras åxå.
Ja, ja hon har ju inte sprungit rapport på närmare 4 månader och så löper hon. Det ordnar sig säkert med ett par träningstillfällen till, snart har vi ju så pass ljust på kvällarna så man kan lägga in något träningspass mitt i veckan, åtminstone varannan vecka då Lars sluta kl. 16:00.

Kommentarer
Postat av: Cina

kul o komma igång med rapportandet :) Tror inte hon glömt något alls. Här väntar vi oxå lite med röntgen :)ser fram emot rapport om rapportandet ;)

Postat av: Nina

Härligt att vara igång :)! Vi har mestr ägnat dagen åt att nöta på sofflocket vi. Det är tur att vårt hockeylag presterar lite iaf :)). Heja Yavanna! //Kramis

2009-02-22 @ 18:35:09
URL: http://www.palmstrand.se
Postat av: Cina

Löp kan ju snurra till det lite o så långt mellan, men det blev ju bra. Ibland kan man ju när t ex spåret som vi mest tränat hittintills när det flyter på - vad lärde vi oss av det? Liksom? Det är inte alltid man uppskattar det här att behöva tänka till o klura direkt - men sen så känns det mer som man lärt sig något.....låter jag vettig??? ;)

2009-02-23 @ 20:11:33
URL: http://www.gaxacina.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback