Harmoni råder på Hammarvägen!

Nu ska ni få höra hur det kan vara en lördagkväll hos Olssons på Hammarvägen!!!
De husdjur som är lite sociala av sig i Olsonsska residentet ligger tillsammans på hundbädden i TV-rummet.

Visst är dom söta våran Bilbo och Bubben?Yavanna är ju lite mindre social, hon föredrar att ligga vid ytterdörren i tvättstugan !

Vi tvåbeningar har vräkt oss i soffan framför Stjärnor på is med massor av popcorn, öl för husse och vin för matte,
Max har drukit årets första JULMUST.
Annars har dagen bestått av städning, städning och lite tvätt. Jag har ju ängnat de senaste helgerna åt pluggning så städningen var verkligen eftersatt. Det enda hundiga som hänt i dag är två skogspromenader med husse, men det sörjer ju inte Yavanna och Bilbo, dom föredrar nog det framför något seriöst på appellplanen ;-).
I morgon får det iallafall bli något hundigt, Yavanna ska få jaga lite trasa så hon förstår att det är tillåtet inför nästa helg. Eventuellt kan det bli lite rapport oxå, förra helgens rapportträning som jag inte rapporterat om här i bloggen gick så himmla bra, Yavanna klarade till och med av att göra skapliga framföringar, dutti tjej. Vi har en så himmla duktig tjej i Yavanna, även om alla tonårsfaser går i varandra nu så vill hon göra så mycket för oss.

Kommentarer
Postat av: Irene

Tur att nån vill hålla koll vid dörren och passa huset..skratt...de andra myspluttarna hade väl inte märkt om nån buse var på G...

Må gott däruppe norröver..krama husdjuren..(menade nu inte husse!)

Kramkram

Postat av: annki

Vilken urmysig bild,haha!Vad duktig du är med pluggning,jobb,familj,hunderi.....att du orkar!

kram

2008-11-02 @ 19:27:09
Postat av: Nina

Men vilken gosig bild på Bilbo och Bubben :)! Yavanna vid dörren ... lite som Kajsa då "låt mig gosa ifred" ;). Herregud vad man kan skaffa sig uppgifter i livet mellan varven! //Kram kram

2008-11-03 @ 08:19:48
Postat av: Cina

graden av igenkännande finns :) Zack ligger hos oss i v-rummet medan Yalla gärna ligger antingen i hallen under trappan eller så ute i just tvättstugan framför dörren ;)Grabbarna Bilbo o Bubben ser ut att ha det helmysigt :) Yavanna ser ut att undra - ska vi ut nu eller?

2008-11-03 @ 12:02:29
URL: http://www.gaxacina.se
Postat av: annki

Jamen precis,vi kommer ju att träffas då;-)Det ska bli som himla spännande att se Yavanna in action,värt att resa några mil för;-)

Vad kul att ses,kanske vi kan luncha ihop då?

2008-11-06 @ 07:31:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback