Dagarna bara rullar iväg!

Nu var det ett tag sen jag skrev i bloggen, men dagarna bara rullar på med jobb och annat. Det har varit bra väder den senaste veckan, det har legat runt nollan eller någon enstaka minusgrad. Snö har det kommit också så det vitt och fint och bra väglag att promenera på. Promenerat är väl vad jag och Bilbo har gjort den senaste veckan, måndag, Gullbacken runt och tisdag, Kånkback runt, båda rundorna är väl drygt 3 km. Fick så bängelns ont i benhinnorna, jag hade ju inga bra skor att gå i, kängorna är typ 8-10 år och har gjort sitt, uttrampade och stela som bara den så jag har gått i mina vanliga skor och det var ingen hitt. På onsdag blev det vila men på torsdag blev det NYA kängor, ett par Graninge som kändes lätta och bra, rea var det på dom också, det kändes ju inte fel heller. På kvällen blev det promenad, Kullsta runt, den svängen är också runt 3 km, skoskav som ett brev på posten såklart, att man aldrig lär sig.

Lars och Yavanna har tagit lite kortare rundor på kvällskvisten, Y får vänta med dom längre rundorna ett tag. Yavanna är jätteduktig i bilen på jobbet med husse, inte ett pip eller skall hörs på hela dagen, dom får sig en 10 minuters sväng lösa i skogen på lunchen innan dom får fara hem och äta, dessutom blir det ju några snabbrastningar i koppel på för- och eftermiddagarna. Hoppas det funkar lika bra senare i vår då dom kan sitta i hundgården på Lars jobb, det går ju inte för sig att dom sitter och skäller. Bilbo har ju hittills varit tyst i hundgården åtminstone tills han tycker att han vill in i bilen igen och det är ju helt beroende av vädret om han vill vara i hundgården eller inte.

Yavanna har fått 4 nya tänder, hoppas att resten av valptänderna ramlar ut snart så hon blir lite lenare i käften. Annars är det mest på hörsamheten som den största energin läggs för den lilla damen, ligg och position vid sidan sysslas det en del med också så klarts. Sitt och sitt stanna kvar kan hon ganska bra, men hon har börjat försöka fuska nu så det är bara att hålla ut och visa att det är tvåbeningarna som bestämmer, eller hur!!

Jo, just det Yavanna väger cirkus 14,5 kg nu, tror hon kommer att bli en liten, snabb och smidig dam!!!     


Kommentarer
Postat av: Cina

Liten nätt o snabb dam var det ja - när första bilderna på Y-bäbisarna kom ut var Yavanna direkt en favvo...lilla lilla tiken vill jag minnas o hur söt som helst :o)
Yallas vikt är nu uppe i dryga 16 kg o de fyra nya bissingarna sitter på plats, längtar oxå tills resten av sylarna är borta :o)

Postat av: GBA

Visst är det ljuvligt då de där förbaskade valptänderna äntligen trillar ur !! Jag riktigt känner hur ont på händerna man alltid har när man har valp:)

Bra med nya skor, men som sagt...inte smart att börja med långa prommisar i dom *s*

2008-01-14 @ 11:48:59
Postat av: Anneli o Zärla

Hej! Demonen´s Zärla med familj säger hej till er :-)

Postat av: Anneli o Zärla

Japp, i snöiga norrland ja *s* I Undrom ligger ca 130 mil från Malmö. Hoppas Yavanna gillar snön .. lilla Zärla har snö ända upp till magen *s*

2008-01-14 @ 19:59:58
Postat av: Irene

*fniss*..visst e det gött med valptänder..I love..mina fick lördagsgott i form av grisöron ikväll så de får utlopp för kliet i bissingarna..
Kramisar från Löberöds-gänget..

2008-01-19 @ 22:31:42
URL: http://demonens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback