Inget speciellt

Tycker jag att det händer här på Hammarvägen, därav det sällan bloggandet.
Yavanna har iallafall tappat alla hörntänderna och dom nya lyser med sin frånvaro, nåja en hörntand har tittat upp lite iallafall. Kindtänderna ramlar oxå ut på löpande band, det klirrar i golvert var och varannan dag. Då kan man höra mig och Lars i korus - Va vad det en tand till, och så springer vi runt på golvet och letar efter en tappad tand som två idioter. Tur att tandfén inte besöker hundar för då har hon (vi) gått i konkurs på Hammarvägen 14, då Max oxå tappar tändet på löpande band.
Vi har varit till bruksan ett par gånger för att kolla av hur Y kan koncentrera sig med andra hundar och människor runt om kring, har ju dåliga erfarenheter där tillsammans med B. Y har inga problem med det, hon har full focus på det man erbjuder henne. Tränar mest ingångar och sitta vid sidan samt korta inkallningar med ingång, började igår att förflytta oss ett steg i taget med bibehållen koncentration. Funkar fint det med, Y-buset é bäst!!! 
I morgon bär det iväg för en förhoppningsvis solig helg i husvagnen, det är ju nu som fjällen börjar bli som bäst. Skulle egentligen behöva vara hemma och städa, men va f_n skiten ligger nog kvar till nästa helg, eller vad tror ni?// Maggan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback