Uppdatering!

Lars har pratat med veterinärin i Sollefteå. Eftersom bandaget är torrt och fint och vi inte kan märka av någon svullnad så ska tryckbandaget få sitta tills i morgon. Då ska vi lägga ett nytt bangade utan tryck, det är bara hoppas att tassen ser bra och frisk ut.
PS: Vår "egen" distriktsveterinär har skrivit ut lugnande tabletter, enl. honom finns inget riktigt bra preparat förutom det som veterinärerna har själva. Antagligen i injektionsform och vi vill ju inte nocka henne helt, måste ju kunna gå ut och pinka och äta iallafall. Men det går ganska bra, så länge det inte händet något hemma som att någon kommer genom dörren osv, med då får vi helt enkelt hålla fast henne.
Självklart har inte vårat lilla apotek dom tabletterna hemma, men det kommer i morgon bitti.
Uppdaterar efter bandagebyte i morgonkväll.

Kommentarer
Postat av: Cina

kan tänka mig att Yavanna-damen gärna vill vara med vid dörren om ngn kommer ;) skönt att det ser bra ut hittills dvs inte blött bandage o så, håller fortsatt tummar o tassar :)

Postat av: N

2008-12-08 @ 21:13:13
Postat av: Nina

Men nu tycker jag ändå det känns positivt på nåt sätt ... jo det gör det. Fortsätter hålla tummar och tassar. Lugnande medusin kan vara en bra sak med en galen Y-bis :). //Kram kram

2008-12-08 @ 21:17:16
URL: http://www.palmstrand.se
Postat av: Anonym

Men så konstigt ... mitt inlägg försvann! Hmm. Jag tycker det låter så positivt man kan önska i det här läget. Gör som Cina och fortsätter tänka bra tankar. //Kram kram

2008-12-08 @ 21:19:00
Postat av: GBA

Härligt med positiva uppdateringar, eller framförallt inte negativa.

Hoppas att det ser okey ut när ni byter bandage i morgon.kram/kram

2008-12-08 @ 23:39:26
URL: http://www.blogtown.se/blog.php?id=GBA

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback