Gott Nytt År

Satt här på eftermiddagen när nyårsmiddagen gonade sig i ungen och läste igenom senaste året i min blogg för att skriva ihop en årskrönika. Men det blev inget av det, varför då? Jo, klart det hänt en hel del det senaste året men jag fastnade runt mars-april då Bilbo hade ont i sin nacke och dessutom fick diagnosen hjärtfel. Och ja, jag blev så ledsen. Min boxerkille som jag hade så stora förhoppningar om, som jag verkligen satsade allt på, då innan alla sjukdomar började rada upp sig, den förbaskade DAMP-ADH-you name it-pojken. Mama love you!!!
Men nu får vi hoppas att 2009 har mycket roligt i bakfickan! Nu ska ju bara Yavanna bli helt OK, det är ju fortfarande lite trubbel med att hon vill slicka så in i bängen på sin tass så hon går faktiskt fortfarande med tratt, suck o stön. Men det ska väl ordna sig! Nu får hon löpa när hon vill, matte lovar. Då kanske hon vill ägna sin frenetiska tvättning på något annat ställe än den numera loppbitna tassen. Sen blir det ju en röntgen som kommer att bli kanon, eller hur?  Det bådar gott iallafall med 5 fina röntgenresultat i kullen, om jag fattat rätt. Sen ska vi ta oss ur appellen under 2009, större mål sätter jag inte, så det så!
Mina personliga mål är att ta examen, faktiskt magisterexamen och specialistsjuksköterskeexamen (långt ord det där) juni -09. Men inte är jag nöjd med det inte, planerar att söka ytterligare en kurs till hösten, men den är ju på ynka 15 hp, går iof. på heltid, GULP!!!
Så kära läsare, jag sänder kramar till DIG och alla dem du har kära med en önskan om ett härligt 2009!!!

Kommentarer
Postat av: Nina

Det är hemskt när de små pälsarna blir sjuka :(. Eller skadade :(. Men Bilbo verkar ju vara ganska nöjd med livet och ser glad ut som bara en boxer kan på bilderna. Yavannas tasstrauma ... herregud vilken TUR ni har mitt i allt. Det är ett gott tecken tycker jag. Klart du ska förkovra dig! Ni kommer fixa både appell och examen där uppe i norr. Hälsa familjen från oss här i söder! (jepp de 5 som är röntgade hittills är ok på lederna så nåt större lär det ju inte bli ... Ica har inte ett enda HD-fel på sina bäbisar hittills :)- peppar peppar!)//Kramar

Postat av: Cina

Förstår dig så väl - finns ett år då inte heller jag kunde och orkade sammanfatta.Jag sänder dig o familjen en stor kram från oss med forhoppning om att 2009 blir ett bra år :) Vi ses snart...på Marma om bara "några" månader ;)

2009-01-03 @ 14:42:27
URL: http://www.gaxacina.se
Postat av: Peter & Johanna

Även vi önskar dig och din familj ett underbart 2009!!!! Det kommer ni att fixa galant! Du är en målmedveten dam med skinn på näsan och snart ett helt kungligt bibliotek under pannbenet! :-)Bilbo är B-kullens vackraste hund och DET är inte illa pinkat det heller!! Vi håller verkligen tummarna att han kommer att må bra i både kropp och knopp många år framöver. Hoppas det blir tillfälle för oss att ses någon gång under året!Kram till er alla!

2009-01-03 @ 16:06:44
URL: http://www.brukstorpets.se
Postat av: Irene

Tror att ni får ett härligt 2009..man ska ha lite visioner och jag säger som så..satsa på dej själv..medans du kan...

Håller tummarna får båda vovvarna och att de ska må bra under året..(självklart även kisen!)

Kramis Irene o gänget

2009-01-04 @ 10:34:11
URL: http://demonens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback