Våren har kommit!!!

Nu har våren kommit till oss också, ja det är ju inte så att det knoppas än men maskrosorna har då kommit upp intill väggen vid hyreshuset på andra sidan vägen och det är väl ett vårtecken iallafall. Snön är nästan helt borta, ja förutom vid våran garagevägg då som ligger i ständig skugga.
I går fyllde Max år, hela 7 år. Känns som det var typ bara några år sen man klämde ur sig honom, fast han ville egentligen inte komma ut men 16 dagar efter beräknad tid så tvingades han ut med igångsättning. Men då gick det med rakertfart, från 0cm till ute på 45 minuter och sen har han typ fortsatt sitt liv i raketfart, ålade sig fram vid 6 månader, kröp vid åtta och gick strax före 11 månader. Nu är det cykel och cross som gäller så igår fick han välja en ny cykel som födelsedagspresent, den här blev det:
 Så nu cyklar och cyklar han och längtar till kalaset som hålls på lördag.

Bilbo då, jo han fick sin sista Rimadyl i måndagsmorse och än har jag inte märkt att han har ont så det är väl bara att hålla tummarna, han har vårinvigt hundgården här hemma oxå, där sittar han gärna i sisådär 30-45 minuter sen tycker han det är nog och vill komma in.
Yavanna ska väl oxå invigas i hundgårdslivet, men vi skulle behöva fixa till hundgården på Lars jobb, dels skulle lite grus innanför dörren göra susen det är en lerplätt där nu. Sen måste vi köpa åtminstone två sektioner till för att bygga ut den, känns som den är lite liten för två hundar nu.
Yavanna fick springa lite rapportövningar i helgen och det är full spring på henne även om hon ibland glömmer vad hon ska göra precis i starten men det löste sig med dubbelkommando, mottagaren behövde inte ropa. Ordet march är inte riktigt befäst än. Sträckan var cirkus 150-200 meter över ett backkrön så vi var dålda för Y den första biten.
Jag är hemma och pluggar idag så det är bäst och sätta fart, ligger i lite tidsnöd// Maggan


Kommentarer
Postat av: Cina

Så ni är oxå i startgroparna med rapportträning :o) Jag har oxå börjat fundera på det med Yalla - spring i benen verkar de ha i alla fall Y-bisarna.

Grattis till Max - cykla försiktigt


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback