Hemma igen!!!

Jaha då är man hemma igen, vi hade en kanonvecka i fjällen med mycket sol, skidor och skoter. Kom hem på lördag eftermiddagen för tvätt och ompackning för att på söndagen ta tåget från Sundsvall till Stockholm. Jag ska nog inte resa med allmänna färdmedel till och från Stockholm för det jävlas alltid. För några år sedan fick jag sitta i ett X2000 i Gnarp i timtal för att tåget gick sönder, i februari så ställdes flyget in som jag och Max skuller flyga med till S-holm och då tog vi tåget isället med följd att Max var åksjuk hela vägen. I söndags var X2000 till S-holm inställt och ersattes av buss, men förvirringen var total därför att busschauffören skulle bara köra till Gävle och ingen verkade veta nått. Iallafall så kom informationen att buss till Huddik och sedan skulle X2000 gå därifrån, och så blev det fast tåget gick från Huddik till Söderhamn sen fick vi byta till buss igen till Gävle och kliva på tåget igen. Två timmar försenade kom vi iallafall fram till S-holm, hemresan gick som tur är smärtfritt. Det var en intressant och givande utbildning i demensvård på Silviahemmet hela veckan iallafall, så nu är man full av inspiration att förändra saker och ting, kul, kul.
Men man får ju inte alltid vara glad, det finns alltid någonting som gnager och oroar och just nu är det Bilbo som oroar mig. Nångång mitt i veckan vi var i fjällen så ligger han på sin vanliga plats i soffan i husvagnen, han ska ändra läge och piper till, ett sånt där ljud som man reagerar på, smärta? Klämmer, känner och drar i alla lemmar utan att få fram någon reaktion, men pipen återkommer lite då och då. Vi kan inte fatta vart det gör ont!!! Han springer och hoppar som vanligt, under förra helgen så kom vi fram till att det onda måste sitta i framändan någonstans. Jag drar till S-holm men förmaningar till Lars om att åka till vet. kliniken i Ö-sund om det blir sämre, pratar med L flera ggr. under veckan och ja B. har ont men inte mycket mera än tidigare.
Bilbo är sämre, nu kan vi nog konstatera att det sitter i nacken, man kan böja hans huvud uppåt och åt sidorna men inte nosen mot frambenen, då skriker han. Så det blir till att få honom undersökt och röntgad till veckan.
Håll tummarna// Maggan 
 

Kommentarer
Postat av: GBA

Men usch då, det där med Bilbo, inte alls kul ju:(
Tänkte först på hjärnhinneiflammtion, men då borde det vara stelt å aj i fler lägen, så det kanske är ett diskbråck i nacken. Bäst att kolla som sagt, så han får hjälp med det...vad det nu än kan vara .

Önskar Lycka Till


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback