GOTT NYTT ÅR!!!!!!!

I morgon far vi till husvagnen i Edsåsdalen för att fira nyår. Förhoppningsvis med lite mindre kalabalik i vagnen och en frisk Yavanna, föra husvagnshelgen som var Ys första var ju lite kaotisk. Det är första gången vi ska fira nyår på campingen och jag hoppas att vi är förskonade mot allt för mycket nyårsraketer.
Tänkte packa Bs sele och pulka så kanske det blir lite skidåkning med honom, det funkar bättre om han drar pulkan när man åker skidor annars springer han mest baklänges och skäller på mig om han bara har lina, ett av hans alla konstiga överslag, eller??!!!

Jamen Gott Nytt År på er alla från family O !!!!!!!!!!!!!!!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Gott Nytt till er med! Det är så roligt att du har börjat blogga igen!!! Hur gick det med granen? Här hemma går Dimma så stolt och bär på den ena julgranskulan efter den andra. Byte mot en bit julskinka gör att hon ser oääääändliga möjligheter till godbitar så fort hon närmar sig granen... :-)

Ha det så bra uppe i snön! Hos oss får vi mer fundera över om vi ska ta på oss regnstället och åka puka i lervällningen utanför huset. Kanske nog så roligt som att åka på snö?? :-)

Tjing!

Postat av: GBA

Hmm..ja man kan ju hoppas att det blir hyfsat lugnt på Campingen gällande Nyårets fasor för djuren:(

Jag tror att det är jobbet att dra som gör att han är cool, en uppgift = mera fokus. Å när han inte får dra så blir han väl pissed off *asg*

Ha det så himla trevligt
Kram

Postat av: Cina

Gott Nytt År på er - låter mysigt att planera för skidåkning under helgen. Det kan vi i söder glömma helt o hållet - som vanligt :o)

övriga flocken - Yalla, Zack o Göran hälsar oxå

2007-12-30 @ 09:51:04
Postat av: Helena

Hej hopp!
Tittar in hos er o önskar er ett riktigt gott nytt år! Vi ses nåt framöver! // Helena

2007-12-31 @ 13:41:58
URL: http://www.slattmyrens.se
Postat av: Nina

Provar igen :) - God fortsättning på er från tjocka släkten i Skåne! Hoppas att helgen blev bra i husvagnen och att ni klarade er någorlunda från allt pang-pang! //Kram

2008-01-03 @ 14:33:55
URL: http://www.palmstrand.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback